Toto antibiotikum je prírodné, je silné a nekúpite ho v lekárni. Pripraviť si ho môžete doma a potrebujete naň iba 2 veci

Antibiotiká sa predpisujú predovšetkým u tých chorôb, ktoré sú náročnejšie na liečbu. Problémom antibiotík, ktoré sú takto doporučované je to, že sa jedná o koktail chemických látok. Síce vedia eliminovať chorobu, ale môžu tiež mnoho problémov privodiť. Aj preto je kladený dôraz na to, aby boli predpisované naozaj až vo chvíli, keď to nepôjde inak. A to je aj dôvod, prečo sa dnes toľko presadzuje možnosť ísť cestou prírodné. Teda možnosť využívať takzvaná prírodné antibiotiká, ktoré sú oproti tým chemickým zaujímavou alternatívou.

Vytvoriť to najsilnejšie možné s využitím 2 potravín

Iste ste už počuli o tom, že existuje niečo, čo možno označiť ako takzvané prírodné antibiotikum. Hovoríme tu o celej rade potravín, ktoré môžu obsahovať mnoho prospešných látok, ktoré vedia bojovať proti rôznym chorobám rovnako alebo dokonca aj lepšie, než je tomu v prípade rôznych chemických preparátov. Treba povedať, že nie všetky prírodné produkty sú rovnako silné. Preto je dobré pri voľbe prírodného antibiotiká využiť to, čo je skutočne tým najsilnejším. Zaujíma vás, o čo sa jedná?

Čo je základom tohto návodu? Korenie zvané kurkuma

U nás je stále ešte bagatelizované, ale napríklad v Indii je kurkuma neoddeliteľnou súčasťou miestnej kuchyne. A to, že funguje, môžeme ukázať práve na príklade tejto krajiny. Tá je známa tým, že je tu hygiena skôr slabšie. Keď opomenieme niekoľko ojedinelých udalostí, tak sú ľudia napospol zdravie. Je to dané tým, že pravidelne konzumujú toto korenie, ktoré sa stará o to, aby boli všetky nežiaduce látky v ich tele zničené. Zatiaľ čo my konzumujeme rôzne chemické preparáty, ľudia v Indii jedia pre svoje zdravie v podstate bežnú stravu.

Kurkuma je známe korenie, ktoré je typické svojou žltou farbou. Samotné korenie sa vyrába z koreňa, ktorý sa suší a následne sa melie. Práve vo forme prášku s typickou farbou zoženiete kurkumu aj na pultoch súčasných obchodov. Okrem toho, že môžete skúsiť orientálne kuchyni a použiť ju pri varení, nie je samozrejme problém ani s využitím priamo. Na to vám príde vhod recept na prírodné antibiotikum, ktoré je najsilnejší zo všetkých.

Nebojte sa zložitosťou. Potrebovať budete len 2 veci

Čo teda nachystať? Že je to kurkuma, to už dobre viete. A to druhou zložkou je pre každého z nás veľmi dobre známy med. Nutné je tiež zachovať správny pomer, ktorý spočíva v tom, že na každú polievkovú lyžicu kurkumy je potrebné mať k dispozícii 100 gramov medu. Razom viete aj to, aké množstvo si pripraviť a už sa môžete pustiť do výroby domáceho antibiotiká. A ani v tom nehľadajte nič zložité, pretože je to len o tom, že obe dve zložky iba jednoducho zmiešate dohromady. Všetko dôkladne premiešajte a potom umiestnite do pohára s viečkom. Takto uchovávať môžete antibiotikum aj dlhšiu dobu. Optimálne je využitie tmavého miesta.

Ako a kedy užívať?

Primárne je vhodné toto prírodné antibiotikum z kurkumy užívať vždy, keď máte zdravotné ťažkosti a nechcete do seba pchať klasickú chémiu, ktorú ponúkajú lekárne. Vhodné je však aj preventívne užívanie, vďaka čomu zapracujete na lepšiu vnútornú čistote vášho tela, rovnako ako zapracujete tiež na tom, že sa posilní vaše obranyschopnosť.

Pokiaľ ide o samotné užívanie, tak v prípade snahy o prevenciu odporúčame dať si jednu lyžičku tohto antibiotika za deň. Ak ste chorí a je vaším cieľom bojovať s danou chorobou, je vhodné dávku zvýšiť. My odporučíme tri polievkové lyžice denne, konzumovanej ráno, na obed a večer. Ideálne je konzumácia pár minút pred jedlom, teda na lačno. Najlepšie je konzumovať zmes samotnú. A to tak, že ju vložíte do úst, tu ju chvíľu podržíte a potom prehltnete. Ak by vám táto forma robila problémy, je možné ju rozmiešať vo vode.

Na čo všetko dokáže kurkuma veľmi pozitívne pôsobiť?

Pozrime sa spoločne tiež na to, v čom je kurkuma tak prospešná a na čo všetko dokáže pôsobiť. Všeobecne vie veľmi dobre eliminovať nežiaduce látky a rôzne mikroorganizmy, ktoré môžu spôsobovať nepríjemné ťažkosti. Tiež nemožno zabúdať na to, že má protizápalové účinky, kedy zápalu predchádza, rovnako ako he lieči. Užívaná je ale aj ako pomocník proti gastritíde, rôznym mikróbom, rovnako ako sa hodí v prípade žalúdočných a iných vredov.

ZDROJ:takprosto.cc

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>